Yritys – Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy

 

Historiaa yrityksen perustamisesta

Yritys on aloittanut toimintansa Eurajoella 1.1.2006 osana Eurajoen Kiinteistö- ja Tilipalvelu Oy:n toimintaa (EKT-Palvelu Oy).

1.12.2011 Eurajoen Saneerauspalvelu Oy osti kiinteistöhuollon liiketoiminnan EKT-Palvelu Oy:ltä sekä muutti nimensä Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:ksi.

Yritys oli 100 % yksityisomisteinen ja yrittäjävetoinen 31.10.2019 asti. Yrittäjinä toimivat veljekset Mika ja Iiro Kovanen.  Senioriyrittäjänä toimi veljesten isä Risto Kovanen.

1.11.2019 PHM Group Oy osti koko Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n osakekannan.

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy säilyy paikallisena (Eurajoki, Rauma, Pori) yrityksenä ja koko sen henkilökunta jatkaa tehtävissään normaalisti. Yrityksen johdossa jatkavat toimitusjohtajana Iiro Kovanen ja huoltopäällikkönä Mika Kovanen. Eli kaikki säilyy kuten ennenkin ja jatkossa Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy pystyy paremmin ja laajemmin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin sekä kaluston että palveluiden puolesta.

Porvoon Huoltomiehet - konserni on valtakunnallinen ja yksi Suomen suurimmista kiinteistöhuoltoyhtiöistä. Konserniin kuuluvien yhtiöiden liikevaihto ylittää 75M€ ja se työllistää noin 800 henkilöä vuonna 2019.

Pyydä tarjous

Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöt sekä kotitaloudet

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n synty tarkoitti myös toimintamme laajentamista Rauman kaupunkiin. Toimintamme laajeni Poriin vuoden 2019 alussa. 

Kiinteistöhuoltomme piiriin kuuluvat kaikki liikekiinteistöt sekä useat asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Tarjoamme palveluitamme myös omakotitaloasukkaille sekä muille yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat apua lumen aurauksessa, nurmikon leikkauksissa, rännien puhdistuksissa ja kodin pienissä remonteissa.

Lue lisää asiakkaistamme

Laadukasta ja monipuolista palvelua

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n toiminnan alkuperäiset "tukijalat" ovat olleet kunnan vuokra-asuntojen kiinteistöhuolto sekä kesäisin melkein kaikkien kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoidot (mm. koulut, Lahdenperän virkistysalue ym.) Myös useimpien liikekiinteistöjen sekä lähes kaikkien asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kiinteistöhuollot ovat hallussamme.

Senioriyrittäjämme Risto Kovanen on kiteyttänyt yrityksemme arvot kolmeen kohtaan: "Tärkein arvo on laatu, toiseksi tärkein on laatu ja kolmanneksi tärkein on laatu." Meille on siis tärkeintä tehdä työt korkealla työmoraalilla ja työn jäljellä!

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä toistakymmentä kiinteistöhuollon ammattilaista. Panostamme luotettavuuteen myös henkilöstömme hyvinvoinnin suhteen - meillä työskentelee rentoa väkeä hyvässä ilmapiirissä asiakkaille hymyillen.

Pyydä tarjous