Kiinteistönhuoltoa Porissa

Kiinteistönhuoltoon suunnitellut palvelumme ovat räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Palvelut sisältävät kaiken, mitä kiinteistösi tarvitsee vuodenajasta riippumatta. Huoltopäivystyksemme on käytössäsi kellon ympäri.

Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme hoitavat kiinteistöhuollon tehtävänsä kokemuksella ja aina hymyssä suin. Soita meille ja pyydä meidät tutustumaan taloyhtiöösi tai yrityksesi tiloihin. Saat meiltä rehdin tarjouksen kiinteistönhuollosta Porin seudulla.

Kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiöissä->

Pyydä tarjous

Ulkoalueiden ja viheralueiden hoito kesällä

Leikkaamme nurmikot ja rehevöityneet pensasaidat huolehtien, että pihamaa näyttää siistiltä ja siellä on viihtyisää. Hoidamme uusien kasvien istutukset ja huolehdimme sopimuksesta myös niiden kastelusta.

Teemme myös kaikenlaista pihasuunnittelua ja viherrakentamista. Konsultoimme teitä mielellämme lisää siitä, miten kiinteistön ympäristöstä saadaan turvallinen ja viihtyisä.

Talvikunnossapito

Vuoden pimeimpänä aikana huolehdimme siitä, että kiinteistön pihalla on turvallista liikkua. Kalustollamme huolehditaan lumien aurauksesta, kun käsivoimat alkavat ehtymään. Huolehdimme siitä, että piha on hiekoitettu eikä siellä ole liukasta. Teemme myös hiekanpoistot, jotta piha ei täyttyisi katupölystä.

Kiinteistöjen yleis- ja tekninen valvonta

Kiinteistötekniikka kehittyy jatkuvasti. Kouluttaudumme jatkuvasti alalla, jotta pystymme tarjoamaan teille parasta palvelua taloautomaation valvonnan ja säätöjen suhteen.

Lämpökeskuksien hoidot, valvonta ja säädöt ovat osa palveluidemme kokonaisuutta. Teemme kausittain öljypolttimien huoltotöitä.

Liputukset

Huolehdimme siitä, että lippu liehuu salossa liputuspäivinä. Hoidamme myös suruliputukset.

Remontoinnit

Kauttamme on mahdollista saada apua kodin pieniin pintaremontteihin. Osaava henkilöstömme auttaa sinua maalaustöissä, tapetoinnissa sekä muissa pienissä kodin remonteissa. Kysy lisää remonttipalveluistamme.

Luvanvaraiset lukitustyöt

Teemme erilaisia ovien lukkotöitä. Meiltä ei kuitenkaan saa lukkopesiä tai lukon sarjoituksia.

Drone-ilmakuvaus

Miehittämätön drone toimii erinomaisesti silloin, kun tarvitsee käyttää lintuperspektiiviä. Teemme kattojen ja julkisivujen drone ilmakuvauksia.